Parlant sobre gestió de la reputació online a RAC1

tot-es-possible-reputacioAhir 7 d’abril vaig tenir la oportunitat de tornar a un estudi de ràdio (i mira que feia anys). En aquesta ocasió, per xerrar una estona sobre què és la gestió de la reputació online. Crec que d’aquest tema, malgrat hi hem parlat molt en els àmbits especialitzats, encara hi ha molt a fer en divulgació al públic en general, i molt concretament, en tantes i tantes empreses que es poden trobar en la necessitat de millorar la seva imatge a la xarxa. Per això agraeixo molt a l’equip del programa Tot és Possible de RAC1 que hagin pensat en Overalia i en mi per explicar una mica què fem els que ens dediquem a la reputació online.

Ja sabreu que el programa que dirigeix la Elisenda Camps va de resoldre qualsevol mena de dubtes que tinguin els oïdors del programa, ja sigui gràcies al amable equip de producció o a través de les aportacions telefòniques d’altres oïdors. Això de crear comunitats que intercanvien informació és anterior a Internet 🙂 cosa que no vol dir que al Tot és possible no treguin partir també de les aportacions xarxaires que arriben al seu facebook o al seu blog.

En els minuts que vaig poder compartir a l’antena del Tot és Possible vaig mirar d’explicar per al públic no especialitzat què és això de la reputació, com mirem de resoldre els problemes que poden aparèixer, quins són els casos més habituals i quina importància té el posicionament en cercadors en tot això.

Us ve de gust escoltar la xerrada?

This entry was posted in Consultor, Reputación Online and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


*